Tmi Eilabertta

Y-tunnus 1784683-8

annamari.typpo@eilabertta.fi

p. 050 387 4005

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Seuraa Eilaberttaa

© 2019 Tmi Eilabertta, suunnittelu ja toteutus Aini Design Oy

Elämäni roolit II

Voimauttavan omaelämäkerrallisen kirjoittamisen kurssi Porvoossa
lauantaina 7.10. klo 10–17 ja sunnuntaina 8.10. klo 10–15

 

Tule tarkastelemaan ja tallentamaan oman elämäsi käännekohtia, kipupisteitä ja onnenhetkiä. Samalla tutustut paremmin itseesi ja koet vertaistarinoiden voiman.

Tämä on toinen osa neljän kerran kurssikokonaisuudesta, mutta toimii myös itsenäisenä. Tällä kerralla keskitymme erityisesti nuoruusvuosiin. Ota kurssille mukaasi sinulle jollakin tavalla merkittävä nuoruuskuva. Viikonlopun kirjailija on Juhani Aho.

 

Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

 

Kurssimaksu 170,00 €, sis. viikonlopun opetuksen sekä päiväkahvin tai -teen ja pientä suolaista tai makeaa kumpanakin päivänä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä pe 22.9.

 

Huom! Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Kirjoita siinä tapauksessa lahjansaajan nimi tilauslomakkeen lisäkysymyskohtaan.

 

Elämäni roolit -kurssikokonaisuus on tarkoitettu kaikille, joilla on halu ja rohkeus kirjoittaa omasta elämästään lyhytproosan tai runon keinoin. Kirjoittamisen ja muistelun apuvälineinä käytämme ajatuskarttoja, valokuvia, ohjattuja mielikuvamatkoja ja muita virikemateriaaleja ja -esineitä. Kurssilla tutustumme myös joukkoon suomalaisen kirjallisuuden klassikoita ja mietimme, mitä voisimme heiltä oppia.

 

Kurssi ei vaadi erityistä osaamista tai välineitä – lehtiö, kynä ja avoin mieli riittävät. Koko kurssille osallistuvat saavat väliajoille kotitehtäviä.

Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10.

 

Kurssin vetäjinä toimivat sanataideohjaajat Anne Tarsalainen ja Annamari Typpö.