Tmi Eilabertta

Y-tunnus 1784683-8

annamari.typpo@eilabertta.fi

p. 050 387 4005

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Seuraa Eilaberttaa

© 2019 Tmi Eilabertta, suunnittelu ja toteutus Aini Design Oy

Väärän käden voima

Luovaa irrottelua 2 h

Tässä pajassa tehdään omakuva “väärällä kädellä” ja kirjoitetaan sitten kuvan pohjalta teksti samasta aiheesta, sekin väärällä kädellä. Pajassa yhdistetään sana- ja kuvataidetta tavalla, joka karsii turhan itsekritiikin. Väärällä kädellä työskenneltäessä ei ole onnistumispaineita, koska jokainen osallistuja on uuden edessä. Harjoitus on leikkimielinen ja vapauttava, mutta johdattelee myös itsetuntemuksen ja oman persoonallisuuden lähteille.

 

Pajassa tehdään runsaasti erilaisia kirjoitusharjoituksia, joiden avulla herätellään luovuutta ja vapaudutaan kirjoittamaan ilman estoja. Apuna käytetään erilaisia viriketekstejä ja -esineitä, tekniikoita ja kirjoitustapoja sekä omia muistoja. Käsittelemme myös muun muassa luovuuden lähteitä ja aiheiden löytämistä.

 

Paja sopii kaikentasoisille kirjoittajille, myös vasta-alkajille. Mukaan tarvitaan vain avoin mieli, vihko ja kynä.

Ohjaajana toimii Eilabertan luovuuskoulun perustaja, FM, sanataideohjaaja Annamari Typpö.

Hinta asiakkaan omissa tiloissa pidettynä 340 e + alv + mahdolliset matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Paja voidaan pitää myös erikseen varattavassa tilassa. Tilavuokra lisätään hintaan.

Huom! Voit ostaa pajan myös suoraan luovuuskoulun verkkokaupasta, jolloin hinta on 300 e + alv. Mahdolliset matkakulut ja tilavuokra laskutetaan tässä tapauksessa erikseen. Jos ostat pajan verkkokaupasta, otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian pajan ajankohdan sopimista varten.