Tmi Eilabertta

Y-tunnus 1784683-8

annamari.typpo@eilabertta.fi

p. 050 387 4005

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Seuraa Eilaberttaa

© 2019 Tmi Eilabertta, suunnittelu ja toteutus Aini Design Oy

Sanojen taikaa

Luovaan kirjoittamiseen virittelevä koulutuspäivä 6 h

Koulutuspäivän aikana sukelletaan sanataiteeseen, kokeillaan erilaisia luovan kirjoittamisen tapoja ja etsitään luovan ilmaisun iloa ja vapautta. Koulutuspäivä soveltuu kaikenlaisille työyhteisöille uusia ideoita ja energiaa antavaksi virkistys- tai tykypäiväksi.

Päivän aikana tehdään runsaasti erilaisia kirjoitusharjoituksia, joiden avulla herätellään luovuutta ja vapaudutaan kirjoittamaan ilman estoja. Apuna käytetään erilaisia viriketekstejä ja -esineitä, tekniikoita ja kirjoitustapoja sekä omia muistoja. Mukaan tarvitaan vain avoin mieli, vihko ja kynä.

Ohjaajana toimii Eilabertan perustaja, FM, sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja Annamari Typpö.

Hinta asiakkaan omissa tiloissa pidettynä 990 e + alv + mahdolliset matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Koulutus voidaan pitää myös erikseen varattavassa tilassa. Tilavuokra lisätään hintaan.

Huom! Voit ostaa koulutuksen myös suoraan luovuuskoulun verkkokaupasta, jolloin hinta on 950 e + alv. Mahdolliset matkakulut ja tilavuokra laskutetaan tässä tapauksessa erikseen. Jos ostat koulutuksen verkkokaupasta, otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ajankohdan sopimista varten.